ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Φυσικοθεραπευτική Ομάδα

Χαριτίνη Σταύρου Κωνσταντίνου

Η Χάρις γεννήθηκε στην Κερύνεια το 1961. Μετά την εισβολή, η οικογένειά της μετακόμισε στη Λεμεσό, έτσι αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Αντωνίου. Σπούδασε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών και αποφοίτησε το 1983.

Συνεργάστηκε με διάφορους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές, καθώς και με το ξενοδοχείο Amathus. Η Χάρις εργάζεται μαζί μας, από την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου μας το 1986.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα συνέδρια και σεμινάρια όπως Bobath, McKenzie, αναπνευστικής φυσικοθεραπείας κ.α. Είναι εξειδικευμένη στη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση μυοσκελετικών κακώσεων, νευρομυϊκών παθήσεων καθώς και στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία.

Σπύρος Σεργίδης

Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1992. Κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι απόφοιτος του Λυκείου Εθνομάρτυρα Κυπριανού στο Στρόβολο. Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από το οποίο και αποφοίτησε το 2017 με άριστα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετέπειτα ως πτυχιούχος, παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια μεταξύ των οποίων είναι: το Σεμινάριο με θέμα “Δυσλειτουργία ώμου” (2016), το 5ο Παγκύπριο Σεμινάριο Φυσικοθεραπείας (2016), το Σεμινάριο με θέμα “Αιτιολογία και πρόληψη τραυματισμού του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου” (2016), το σεμινάριο “Medical Flossing” (2017), ενώ βρίσκεται σε εκπαίδευση για απόκτηση του τίτλου OMT (Orthopaedic Manual Therapy).

Ο Σπύρος είναι μέλος της ομάδας μας από το 2017.

Μαρία Χατζητράττου

Η Μαρία σπούδασε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου αποφοίτησε το 2013. Έκτοτε έχει εργαστεί σε διάφορα κέντρα φυσικοθεραπείας καθώς και σε spa αρκετών ξενοδοχείων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλά και αργότερα παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια και εξειδικεύτηκε στη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμών, στο αθλητικό μασάζ, στη δυσλειτουργία του πυελικού εδάφους (pelvic floor training) και στο clinical pilates.

Η Μαρία είναι υπεύθυνη για τα τμήματα pilates του Κέντρου μας και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια κοντά μας από το 2019.

Ποιοί Είμαστε

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ